Meny
SEK
Vad är UGR-värde för LED-paneler?

Vad är UGR-värde för LED-paneler?

UGR-värde för LED-paneler är en viktig parameter att överväga när man planerar belysning för inomhusmiljöer, särskilt kontor och arbetsplatser. UGR står för Unified Glare Rating och mäter graden av bländning som en ljuskälla ger i en viss situation. Ju lägre UGR-värdet är, desto mindre är risken för bländning och desto mer bekväm blir arbetsmiljön för människorna som vistas där.

För LED-paneler är ett lågt UGR-värde önskvärt eftersom det minskar risken för att användarna upplever bländning, ögontrötthet och andra obehagliga effekter. Genom att välja LED-paneler med lägre UGR-värden kan man skapa en mer behaglig och produktiv arbetsmiljö för personalen.

UGR-värdet påverkas av flera faktorer, inklusive ljusstyrka, armaturdesign och placering av armaturerna i förhållande till användarna. Genom att noggrant välja LED-paneler med lämpliga egenskaper och placera dem på rätt sätt kan man optimera arbetsmiljön och minska risken för obehag relaterade till bländning.

Följ de europeiska direktiven för belysning och välj belysning med ett bländade värde (UGR) <19 för en bekväm ljusmiljö utan risk för bländning till kontor och skolor. Använd filtret till vänster för att enkelt hitta rätt variant.

Taggar

Nyhetsbrev

Håll dig informerad om våra senaste kampanjer
Choose your language
Choose your currency
KR

Nyligen tillagd

Totalsumma inkl. moms
SEK 0,00
Beställ för ytterligare SEK 999,00 och få fri frakt
0
Jämför
Start comparison

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

Denna produkt har lagts till din varukorg!
Vi vill placera cookies på din dator för att hjälpa oss att göra denna webbplats bättre. Är detta ok? Ja Nej Mer om cookies »